Värdegrund

Välkommen till Hjärter Esse Julkalender 2020. I den här julkalendern har jag som mål att du varje dag ska få med dig något som hjälper dig i din framtida marknadsföring.

Jag som skriver dessa dagliga inlägg heter Emy Serander och jag driver Kommunikationsbyrån Hjärter Esse sedan 2 år tillbaka. Jag är utbildad Grafisk formgivare, Journalist, Medieproducent och Filmvetare, men har även gått den Marknadsjuridiska kursen “Ansvarig Reklamutgivare” på Berghs i Stockholm. Detta innebär att jag har extra bra och fördjupade kunskaper om marknadsföringsjuridik, vilka lagar och regler som gäller inom marknadsföring i Sverige.

Innan jag startade mitt företag arbetade jag med marknadsföring som anställd i 11 år, bland annat på NTM-koncernen som Annonsproducent i 8,5 år.

När jag valde att starta mitt företag Hjärter Esse 2018, var det första som jag satte mig ner och funderade kring, hur min värdegrund såg ut. Detta är viktigt för att du ska känna att ditt arbete är i linje med vad du vill åstadkomma med ditt företag. Vilka kunder du vill arbeta med, och vilka du vill hjälpa genom att starta ditt företag.

Jag bestämde mig där och då för att min slogan skulle vara: “Personligt och Lokalt, med Hjärtat i Kommunikation”. Denna slogan fick även återspeglas i mitt varumärke Hjärter Esse.

Jag vill hjälpa företag och organisationer som aktivt arbetar för att skapa en bättre och hållbarare värld.

Mina hjärtefrågor är mänskliga rättigheter, hållbarare arbetsplatser, ett aktivt arbete mot mobbning, och jämställdhetsfrågor.

Under hela mitt liv har jag också haft ett stort intresse för kultur och nöje. Jag har själv spelat teater, sjungit i körer, spelat klarinett och dansat.

Alla dessa hjärtefrågor är något som återfinns hos många av de uppdragsgivare som jag valt att arbeta med, och som också valt att anlita just mig till att hjälpa dem med deras marknadsföring.

Min uppfattning är att jag bara kan hjälpa företag och organisationer som jag kan ställa mig bakom, som jag genuint vill se växa, och där målet är just att skapa en hållbarare och bättre värld.

Vilken är din värdegrund, och vilka företag och organisationer hjälper du bäst?