Uppdragsgivarna


Utan bra och överlag nöjda uppdragsgivare är du som företagare ingenting, och jag har begåvats med ett helt gäng fantastiskt proffsiga och trevlig uppdragsgivare som jag varit oerhört stolt över att få arbeta med, och marknadsföra. I tidigare luckor har jag berättat om Arkadia Bostad, Inspirera Omsorg, Stadskärnan, Söderköpings-Posten och Cooperate Coffice.

Jag anpassar alltid mina arbeten till den specifika kunden. Resultatet blir därför mycket personligt, och inget uppdrag blir det andra likt. Ingen av mina hemsidekunder upplever till exempel att deras slutliga hemsida ser ut som någon annan av mina uppdragsgivares. Inte heller de kunder som jag regelbundet hjälper i sociala medier har annonser som liknar någon annan uppdragsgivares. Mitt främsta mål med mina uppdrag är alltid att plocka fram min uppdragsgivares unika profil, vision och värdegrund.

Några andra uppdragsgivare som jag gärna berättar om är Optiker Andersson, Emanuelssons El, Med Känsla och Ecorado. Detta inlägg är en hyllning till dem.

Ecorado var min allra första uppdragsgivare som har hängt med mig från start hösten 2018, och jag är stolt över att jag fått arbeta med deras marknadsföring under så pass lång tid. Senaste uppdraget var en kampanj i sociala medier nu under sommaren 2020. Under 2020 har Ecorado varit delaktiga i ett projekt med att bygga en hållbar, digital lekplats i Lasarettsområdet i Linköping. En fantastisk och värdefull plats som kommer att förändras då och då beroende på säsong. Ni kan läsa mer om Ecorado på www.ecorado.se.Optiker Andersson är en av två stycken optiker här i Söderköping. Det är också den optiker som funnits här i staden längst, sedan 70-talet och i två generationer. Under hösten har Optiker Andersson fått en helt ny och fräsch hemsida. In och ta en djupare titta på denna proffsiga Optiker på www.optikerandersson.se. Väl värt ett besök.Med Känsla och Emanuelssons El. Under våren 2019 fick jag kontakt med Ninna som är utbildad Coach och Samtalsterapeut, och som var i startgroparna för ett eget företag. Jag fick då den fina möjligheten att hjälpa henne med varumärkesbyggandet från grunden. Jag hjälpte henne bland annat med en logotype, en hemsida, en grafisk profil och ett första PR-blad i två versioner till företaget som döptes till Med Känsla.

Under Arbetets gång framkom det att även hennes man Henrik, en proffsig elektriker drev ett företag och behövde hjälp med sin hemsida. Även denna hemsida fick jag förmånen att göra.

Ni kan se resultatet på dessa två uppdrag på: www.ninnamedkansla.com och www.emael.se. Jag kan gå i god för att om ni någon dag framöver behöver hjälp av en Elektriker eller Samtalscoach, så är det definitivt dessa två ni borde anlita.

Tidigare Luckor