Slussporten

I somras slog “Slussporten Print & Dekor” upp portarna i Söderköping. Personalen Ameli och Göran har tidigare lång erfarenhet av liknande verksamhet.

Slussporten hjälper dig med alltifrån produktion av skyltar, till bilstripning och traditionellt tryckeri. De fungerar därför som en toppenleverantör till mig och Hjärter Esse när jag tagit fram marknadsföringsmaterial till mina uppdragsgivare.

Ameli och Göran håller hög och proffsig servicegrad. Till sin hjälp har de även JH Bygg som ligger bredvid. Det innebär att de även kan hjälpa till med exempelvis uppmontering av skyltarna som tryckts hos dem.

Hjärter Esses skyltar som den närmaste veckan kommer att tryckas och uppmonteras över den nya lokalen på Rådhustorget i Söderköping är ett exempel på ett samarbete mellan Slussporten och Hjärter Esse. Jag har designat mina egna skyltar, som sedan trycks och sätts upp med hjälp av Slussporten.

Jag hoppas på många fler samarbeten med Slussporten framöver. Detta för att ge mina uppdragsgivare det bästa resultatet, när de valt att låta Hjärter Esse stå för formgivningen och innehållet i sina Foldrar, Tidningar/Magasin, Affischer och Skyltar.Tidigare Luckor