Kunders utlåtande

Wictoria

Wictoria | Kreativ Resurs

”Emy är otroligt lösningsfokuserad och kreativ. Hon har verkligen förmågan att lära känna ens varumärke och behov. Hon är bra på grafisk design, har fyndiga ideér och har hjärtat på det rätta stället. Det finns aldrig några problem i samarbetet med Emy och Hjärter Esse kommunikation. Hon är extremt proffsig i både bemötande och framtoning. Jag kan varmt rekommendera Hjärter Esse kommunikation och Emy Serander.”

Anders_Carlsson

Anders | Ecorado

”Emy på Hjärter Esse har hjälpt oss på Ecorado att få fason på vår sociala mediestrategi efter år av sporadiska insatser. Hon har en förmåga att snabbt fånga upp det centrala i det budskap som ska förmedlas och därefter på ett kreativt sätt twista detta på spännande och oväntade sätt. Hon behärskar kommunikations-processen från strategi till layout, arbetar snabbt och håller uppe kommunikationen med oss som beställare på det sätt man alltid önskar men inte lika ofta är med om. Slutresultatet av arbetet blir snyggt och personligt. Anlita henne!”

Anna_Hjort

Anna | Inspirera

”Emy har gjort vår nya hemsida och arbetar regelbundet med annonser för våra tjänster på sociala medier. Vårt samarbete har fungerat utmärkt med regelbundna avstämningar och återkopplingar. Emy har också visat stort engagemang för våra verksamheter, givit oss vägledning och presenterat förslag som ligger i linje med våra förväntningar. Hon har skapat en grafisk profil och ett innehåll som stämmer överens med det budskap vi vill förmedla, både via hemsida och annonser. Vi är väldigt nöjda!”