Om Hjärter Esse

Hjärter Esse är en kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer att vässa sin kommunikation. Jag är specialiserad på kommunikationslösningar som innefattar Grafisk Design, Copywriting/Journalistik och Sociala medier. Mer att läsa om de tjänster som erbjuds finns under fliken: Mina tjänster.

Personbild

Emy Serander
Jag är utbildad Grafisk formgivare och Journalist med 12 års arbetslivserfarenhet inom kommunikationsbranschen. 2010-2018 arbetade jag som tillsvidareanställd Annonsproducent på NTM-koncernen.

I grunden har jag en treårig gymnasieutbildning på Samhälle-Mediaprogrammet (2002), samt en Kandidatexamen i medier från Högskolan i Skövde (2006). Därefter har jag en KY-examen i Visuell Kommunikation (2008) och en Magisterexamen i Journalistik (2018). De senaste åren har jag även läst tre distanskurser på Berghs School of Communication: Copywriting (2015), Art Direction (2016) och Content Marketing (2017). Dessa kurser har givit mig en bred verktygslåda som jag kommer ha stor nytta av i mitt arbete för att möta ert företags specifika behov.

Jag har ett stort intresse för jämställdhetsfrågor, hållbarhetsfrågor, integrationsfrågor och barn- och ungdomsfrågor. Vidare har jag utövat mycket amatörteater, sjungit i flera körer, läst filmvetenskap, producerat film och engagerat mig i flera styrelser. Dessa erfarenheter och intressen är något som jag kommer att ha god möjlighet att ta med mig in i arbetet med just ditt företag.