Om Hjärter Esse

Hjärter Esse är en kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer att vässa sin kommunikation. Jag är specialiserad på kommunikationslösningar som innefattar Grafisk Design, Copywriting och Journalistik. Mer att läsa om de tjänster som erbjuds finns under fliken: Mina tjänster.

Emy_0005_2

Emy Serander
Jag är utbildad Grafisk formgivare och Journalist med 13 års arbetslivserfarenhet inom kommunikationsbranschen, och 6 års eftergymnasial utbildning. 2010-2018 arbetade jag som tillsvidareanställd Annonsproducent på NTM-koncernen.

I grunden har jag en treårig gymnasieutbildning på Samhälle-Mediaprogrammet (2002), samt en Kandidatexamen i Medier från Högskolan i Skövde (2006). Därefter har jag en KY-examen i Grafisk design (2008) och en Magisterexamen i Journalistik (2018). De senaste åren har jag även läst tre distanskurser på Berghs School of Communication: Copywriting (2015), Art Direction (2016) och Content Marketing (2017). Under våren 2020 har jag kompletterat med kursen Ansvarig Reklamutgivare (ARU) och gått med som medlem i KOMM (Sveriges Kommunikationsbyråer). Detta innebär att jag nu även har en marknadsjuridisk kompetens, vilket ännu saknas hos många andra reklambyråer i Östergötland. Dessa kurser har givit mig en bred verktygslåda som jag kommer ha stor nytta av i mitt arbete för att möta ert företags specifika behov.

Jag har ett stort intresse för jämställdhetsfrågor, hållbarhetsfrågor, integrationsfrågor och barn- och ungdomsfrågor. Vidare har jag utövat mycket amatörteater, sjungit i flera körer, läst filmvetenskap, producerat film och engagerat mig i flera styrelser. Dessa erfarenheter och intressen är något som jag kommer att ha god möjlighet att ta med mig in i arbetet med just ditt företag.