Nyföretagande

Som ny företagare och entreprenör med ett småföretag, är det bästa du kan göra att hitta olika former av samarbetspartners som kan komplettera din verksamhet. Det gör också att ni i förlängningen kan hjälpa varandra att växa och komma framåt. Mina samarbeten är guld värda och hjälper mig att både utvecklas själv, och att få fler kontakter med hjälp av andras nätverk och erfarenheter.

Min första kontakt när jag väl bestämde mig för att starta eget var med Jimmy Hankvist som är Verksamhetsledare på Nyföretagarcentrum i Norrköping. Jimmy tipsade mig om Starta Eget-utbildningen som drevs av NOSP, och det var på grund av den utbildningen som jag hittade den hjälp som jag behövde för att våga starta mitt företag Hjärter Esse.

Hos NyföretagarCentrum kan du som funderar på att starta ett eget företag – eller redan har startat ditt eget företag – få kostnadsfri rådgivning av en rådgivare som själv har erfarenhet av att driva företag.

För ett år sedan fick jag en förfrågan om att samarbeta med Nyföretagarcentrum både här i Söderköping och i Norrköping. Jag tackade självklart ja.

I Norrköping har det samarbetet resulterat i att jag under en period november 2019 – mars 2020 hjälpte dem med inlägg i sociala medier. Jag har även hjälpt dem att ta fram en broschyr som skickades ut digitalt.

Nyföretagarcentrum Söderköping där Åke Rolf nu är Verksamhetsledare, har jag varit ansvarig för Starta-Eget-föreläsningen om Marknadsföring under de tre senaste terminskurserna, vilket har varit oerhört utvecklande och något jag gärna fortsätter med framöver.

Till min hjälp har jag haft duktiga David Rosell på Contentbyrån och Daniel Serander och Mikael Karlsson på Söderköpings-Posten som har kompletterat Hjärter Esses verksamhet mycket bra med föreläsningar om Filmproduktion och Tidningsannonsering.

Jag hoppas att jag får möjlighet att arbeta mycket mer med dessa samarbetspartners framöver, och är övertygad om att vi kan hitta många fler samarbetsområden.




Tidigare luckor