Proffsiga företagare

Den näst sista luckan för i år kommer jag att ägna åt ytterligare tre av mina fantastiska nätverkskollegor i BNI Givers. Detta då jag tycker att de gör ett extra fint jobb med sina respektive företag och är värda att höjas för sin höga servicenivå och proffsighet.

I Goda händer – massage och friskvård

Stian Tvedt och Kajsa Stening Tvedt driver tillsammans friskvårdsföretaget I Goda Händer – Massage och Friskvård. Kajsa är Massageterapeut och Stian är beroendeterapeut. Företaget startades 2019.

I Goda Händer är placerat på Studio Carma i Skarphagen, Norrköping där de just nu bedriver främst Massage och Koppning.

Kajsa är otroligt utbildad och kunnig om kroppens muskler och områden som kan upplevas problematiska vid exempelvis stress och monotona arbetsuppgifter.

Jag kan verkligen rekommendera alla som upplever någon form av muskelvärk att kontakta Kajsa och boka en tid. Smidigast är att boka en tid på deras Boka-Direkt-sida. Jag är övertygad om att ni INTE kommer att bli besvikna.


NITAB – Norrköpings Industritvätt

NITAB drivs av Malin och Magnus Bergholtz, och är både ett tvätteri och en yrkesbutik. Här kan du få hjälp både med att köpa arbetskläderna till dig själv och dina medarbetare, och att tvätta dem så rena som bara är möjligt. Allt för att det inte ska vara en säkerhetsrisk för medarbetarna. NITAB är även auktoriserade av Tvätteriförbundet.

Med hög serviceanda och ett professionellt arbetssätt kan du alltid vara säker på att du får det absolut bästa som går att få när du besöker NITAB och köper deras arbetskläder och tvätteritjänster.

NITABS Informationsfilm


Stay Easy Apartments

Stay Easy drivs av Johanna Ahlin sedan 2019. Via Stay Easy kan du som har ett företag med inhyrda konsulter snabbt ordna med möblerat boende åt dina arbetare eller tjänstemän.

Stay Easy levererar alltid förstklassig service och får dig att känna dig som hemma. Varje vecka städar också StayEasys personal lägenheterna, och byter lakan och handdukar. Precis som på ett hotell, men med mycket mera hemmakänsla. Johanna försöker alltid tillmötesgå era behov och ni kan bo i Stay Easys lägenheter i allt från en vecka, till flera år om så behövs.

Kontakta Stay Easy kan ni göra via hemsidan. Eller via telefon och mail.Tidigare luckor