Mötesplatser

När jag startade mitt företag Hjärter Esse hösten 2018 och blev tvungen att säga upp min fasta heltidsanställning, var Coffice i Norrköping som drivs av Norrköpings Science Park (NOSP) jätteviktigt för mig. Det första jag gjorde vara att skaffa mig en Flexplats där. Coffice gav mig ett sammanhang och ett nytt kontaktnät. Jag hittade Coffice eftersom jag hade gått NOSPs Starta Eget-utbildning där två terminer på kvällstid. En utbildning som jag kan rekommendera alla som väljer att starta eget i Norrköpingsområdet.

Jag hade flexplats på Coffice ett år innan jag valde att flytta mitt företag till Cooperate i Söderköping där jag skaffade mitt första egna kontor i november 2019. Hos Anne-Louise Kroon på Cooperate har jag på ett bra sätt kunnat fortsätta bygga upp mitt företag i lugn och ro med allt “serverat”. Ett möblerat kontor och “kollegor” utanför dörren att umgås med och byta tankar och erfarenheter med.

Cooperate och Coffice anordnas mycket sammankomster, event och möten för näringslivet. Detta är oerhört viktig som egenföretagare, och det bästa sättet enligt mig att få nya kontakter, ett nytt nätverk av företagare och nya uppdragsgivare.

Jag kan varmt rekommendera dessa ställen till alla som är företagare eller funderar på att starta ett eget företag.

Nedan ser ni en av de annonser som jag producerat till Cooperate, som även blivit en uppdragsgivare.Tidigare luckor