Grymma foton

“En bild säger mer än tusen ord” sägs ofta och är en sanning om du pratar om en riktigt bra bild. En riktigt bra bild ska säga så mycket att viss information inte behöver talas om eller skrivas på annat sätt.

Vikten av att ha bra bilder i sin verksamhet är något som inte går att betona tillräckligt mycket. Även en dålig bild säger något, och är bilden dålig, så bidrar det till slutsatser hos mottagarna som kanske inte är så positivt för din verksamhet, och som du egentligen inte alls vill sprida.

Jag gick själv till Fotografen Niclas Kindahl på Fotofabriken och tog de strålande bilder på mig som jag flitigt använder i mitt företag. Det var verkligen väl investerade pengar och jag har fått väldigt mycket beröm för dessa bilder under det 1,5 år som jag haft dem och använt dem i min verksamhet.

Som en liten företagare är detta kanske extra viktigt att ha bra profilbilder. Som människor fungerar vi som så att vi gärna vill sätta ett ansikte på det vi kan, och vi vill väldigt gärna veta vem det är vi handlar av innan vi bestämmer oss för att göra affär. På det sättet upplever vi att vi skapar en närmare kontakt och relation till företaget, tjänsterna och varorna. Därför är det inte alls en dum ide att lägga några tusenlappar om året, eller varannat år och gå till en fotograf för nya profilfoton till företaget. Det är en direkt investering till din verksamhet, precis som nya folders och broschyrer etc. som du får hjälp med hos mig.

Ibland brukar jag ta profilbilder på mina uppdragsgivare själv, men oftast brukar jag rekommendera proffsen Madelen och Niclas på Fotofabriken även till mina kunder. De är vana fotografer sedan många år och vet precis hur de och ni ska agera, för att få fram de bästa bilderna. En fotosession på en timme hos dem swishar förbi och resultatet blir toppen.

Sedan, när bilderna är tagna, kan jag på Hjärter Esse, ägna mig åt det jag är allra bäst på, att använda era snygga bilder på bästa och schysstaste sätt i er marknadsföring. Jag designar, formger och producerar era trycksaker, väljer de bästa papprena för att få fram färgerna i bilderna på ett optimalt sätt, använder bilderna i arbetet med er hemsida, i produktion av annonser för tryck, tidningsmagasin, och i inlägg/annonser på era sociala medier.


Foton tagna av Niclas Kindahl på Fotofabriken i maj 2019
Tidigare luckor