Fint tryck


Att ge sina trycksaker som affischer, foldrar, broschyrer och tidningsmagasin de bästa förutsättningarna för att bli bra i tryck när de produceras och formges är givetvis oerhört viktigt.

Något annat som är viktigt för ett bra tryck är valet av papper och material för trycket. I dagens samhälle finns ett extremt brett och stort utbud av papper och material för trycksaksproduktion.

Papper kan till exempel väljas tjockare eller tunnare (mäts i gram), med en glansig (bestruken) eller matt (obestruken) yta, eller beskäras till precis den storlek du önskar.

För att ge mig och mina kunder de bästa förutsättningarna har jag valt att anlita Canon Business Center i Norrköping och deras Tilda Månsson till att ta fram en toppenbra skrivare till mitt nya kontor.

Det innebär att jag kommer att kunna ge dig som kund de bästa förutsättningar för att slippa anlita ett tryckeri efter att jag hjälpt dig med att producera din affisch i A3-format, broschyr, ditt PR-blad eller din fyrsidiga folder. Hållbart och kostnadseffektivt både för dig och för mig.

Skulle du önska ett annat format än min skrivare kan ge, hjälper jag dig givetvis att ta fram leverantörerna till detta också.

Canon i Norrköping är mycket hjälpsamma, och kan även hjälpa dig och ditt företag med din dokumenthantering. Jag rekommenderar dem varmt.Tidigare luckor