Arkadia

Arkadia är ett Fastighetsbolag som bygger klimatsmarta och trivsamma lägenheter i mindre kommuner i Småland, Halland och Västra Götaland. Konceptet är att bygga energieffektiva hyresrätter i trä, med en hyresnivå som är anpassad för medelinkomsttagaren.

Hjärter Esse är anlitad för att arbeta med Arkadia som varumärke i Sociala medier, Annonser i lokala dagstidningar och det grafiska utseendet framöver. Det är roligt att arbeta med Arkadia bostad för att de är ett nytt, spännande och snabbt expanderande fastighetsbolag som arbetar för att alla människor ska ha möjlighet att bo bra, klimatsmart och centralt, även om de inte vill bosätta sig i storstäderna.

Jag kan varmt rekommendera personer som är intresserade av att bosätta sig i samhällen som Alvesta, Sävsjö, Horred, Eksjö, Nässjö, Skara eller Älmhult att gå in och läsa mer om dessa bostadsprojekt på Arkadias hemsida. Där går det även att lämna en intresseanmälan för något av boendeområdena.

Den 21 och 22 december går det också bra att boka en privat visning i de närmast färdigställda bostadsområdena i Alvesta och Sävsjö.

Varmt välkomna in på: www.arkadiabostad.se för att läsa mer.

Tidigare luckor